2010 toimintansa aloittanut Wesain Oy on Kalajoen alueen arvostetuimpia uudisrakentajia. Taloudellisti vahva Wesain Oy on luotettava rakennuskumppani erilaisiin rakennushankkeisiin.

Vain hyvin tehty kelpaa teille ja meille

Kun yritys toimii paikallisesti, on laadukas työ avainasemassa yrityksen maineen kannalta. Jokainen asiakas ja rakennuskohde on ainutlaatuinen ja hyvin tehty työ on meille myös kunnia-asia. Jokainen työmaa merkitsee meille aina tilaisuutta kehittää toimintaamme. Vuonna 2018 Kalajoen Yrittäjät ry valitsi Wesain Oy:n vuoden yritykseksi. Pidämme tunnustusta suuressa arvossa ja se kannustaa meitä toimimaan jatkossa entistäkin paremmin asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme hyväksi.

Vahva talous tekee luotettavaksi

Vain taloudellisesti vahva yritys on täysin luotettava

rakennuskumppani. Rakentaminen ei ole aina helppoa ja virheistä pitää pystyä kantamaan vastuu. Wesainin talous on tukevalla pohjalla ja olemme alusta asti tehneet vahvaa taloudellista kasvua ja tulosta.

Turvallisuus luo työhyvinvointia

Wesain Oy:llä on tavoitteena, että jokainen työntekijämme pääsee työpäivän päätteeksi terveenä kotiin. Uskomme että kaikki tapaturmat ovat ennaltaehkäistävissä oikeanlaisella ennakoivalla turvallisuustyöllä. Turvallinen työyhteisö lisää omalta osaltaan myös työhyvinvointia ja auttaa jaksamaan töissä. Kuulumme valtakunnalliseen Nolla tapaturmaa-foorumiin. Nolla tapaturmaa -foorumi on työpaikkojen verkosto, jonka tavoitteena on työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin jatkuva parantaminen sekä hyvien

käytäntöjen levittäminen. Verkostoa yhdistää nolla-ajattelutapa. Se tarkoittaa sitoutumista ja päättäväistä suhtautumista työturvallisuuden sekä työhyvinvoinnin kehittämiseen.

AAA-luottoluokituksen kriteerit täyttävät vain noin 3 prosenttia suomalaisista yrityksistä. Luokituksen keskeisinä perusteina toimivat yrityksen taloudelliset tunnusluvut, tausta ja maksutapa.

Yritys kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan, että oman toimialansa parhaimmistoon. Luokitus mittaa yritysten taloudellista suorituskykyä: kasvua, kannattavuutta, tulosta,

maksuvalmiutta, vakavaraisuutta sekä riskinsietokykyä.

Yrityksen liikevaihdon annualisoitu kasvu on ylittänyt oman ylätoimialaluokkansa keskitason vähintään kymmenellä

prosenttiyksiköllä viimeisten kolmen mittausvuoden aikana. 

Kalajoen Yrittäjät valitsivat Wesain Oy:n vuoden yritykseksi vuonna 2018. 

Wesain Oy

Vakavarainen rakennusurakoitsija Kalajoella, joka rakentaa talopaketeista ja kappaletavarasta omakotitaloja, kerrostaloja, loma-asuntoja ja rivitaloja. Luotettava sopimuskumppani joka pystyy tarjoamaan yksilöllistä palvelua ripeästi ja kustannustehokkaasti