KIINNOSTAAKO UUSI KOTI?

044 342 4231

antti.pahikka-aho@wesain.fi


Uutinen 3.6.2020

Asunto Oy Kalajoen Marinan Helmen ennakkomarkkinointi alkaa!Wesain Oy käynnistää ensimmäisen Marinaan rakennettavan kohteen ennakkomarkkinoinnin

Wesain Oy käynnistää ennakkomarkkinoinnin Hiekkasärkkien uudelle Marinan alueelle rakennettavasta Asunto Oy Kalajoen Marinan Helmestä. Ennakkomarkkinointi alkaa 3.6.2020 ja rakentaminen on tarkoitus saada käyntiin vielä kuluvan kesän aikana.

Asunto Oy Kalajoen Marinan Helmeen tulee kaikkiaan 19 huoneistoa sekä upeat yhteiset oleskelu ja saunatilat. Huoneistojen koot vaihtelevat 32 m2 ja 70 m2 välillä. Kaikissa huoneistoissa on lasitetut parvekkeet/terassit etelä-länsi suuntaan. Huoneistoista avautuu upea näkymä Peililammelle minkä lisäksi osassa huoneistoista on merinäköala.

Rakennuksen suunnittelussa on erityisesti huomioitu ekologisuus sekä sen sopivuus Marinan alueen kaavoituksessa painotettuun korkealaatuiseen rakentamiseen. Marinan Helmen runko rakennetaan Kontion painumattomasta SmartLoq -hirrestä. Hirsi tasaa huoneilman kosteutta ja pitää näin ollen sisäilman hyvänä hengittää. Sen lisäksi että hirsi on pienentää rakentamisen aiheuttamaa hiilijalanjälkeä, se on myös täysin uusiutuva rakennusmateriaali. Lämmitysmuodoksi kiinteistöön on valittu maalämpö ja osa taloyhtiön tarvitsemasta sähköstä tuotetaan aurinkopaneeleilla. Myös Marinan Helmen osakkaiden liikkuminen lähialueella on vaivatonta ja saasteetonta yhtiöön hankittavan täyssähköauton ansiosta.

Wesain Oy on vuonna 2010 Kalajoella perustettu rakennusliike. Kymmenvuotisen historiamme aikana Wesain on rakentanut Hiekkasärkille satoja loma-asuntoja, jotka soveltuvat hyvin myös vakinaiseen asumiseen. Loma-asuntojen lisäksi Wesain rakentaa liiketiloja, omakotitaloja ja taloyhtiöitä Kalajoelle ja lähikuntiin

Me Wesainilla olemme todella innoissamme päästessämme markkinoimaan ja rakentamaan uutta Marinan aluetta ensimmäisenä rakennusliikkeenä. Kalajoen kaupunki on kaavoittanut ainutlaatuisen alueen Marinaan ja se tulee olemaan upea kokonaisuus valmistuessaan. Viimeistelty infra ja meren sekä lampien väliin jäävä tonttien sijoittelu mahdollistaa rakentamisen upeaan miljööseen jossa matkailijat varmasti viihtyvät.

 

Tutustu As Oy Kalajoen Marinan Helmeen

 

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tiedon tämänkin kohteen markkinoinnin aloittamisesta ja projektin etenemästä. 

Siirry tilaamaan uutiskirje