Koteja Suomen parhailta paikoilta

Kalajoelta

Koteja Suomen parhailta paikoilta Kalajoelta

Ammattitaitoa toisella vuosikymmenellä - Luotettavaa rakentamista, kestäviä ratkaisuja

Wesain erottuu joukosta uudistuotantokohteillaan ja tinkimättömällä korkealaatuisella työnjäljellään. Valikoimaamme kuuluvat monipuolisesti omakoti-, rivi- ja kerrostalot, luhtitalo, liiketilat sekä varastohallit. Osaamisemme näkyy myös erikokoisten remonttien toteuttamisessa omakotitaloihin ja huviloihin.

Panostamme vahvaan osaamiseen ja käytämme ainoastaan ensiluokkaisia materiaaleja, mikä heijastuu työmme laatuun. Yhteistyömme tuttujen ja hyväksi havaittujen kumppaneiden kanssa varmistaa, että voimme tarjota kaikille asiakkaillemme ensiluokkaista laatua.

Rakennamme kestäviä ja tyylikkäitä rakennuksia ja tarjoamme ainutlaatuista osaamista. Huomioimme jokaisessa projekteissamme yksityiskohdat ja pyrimme ylittämään odotukset sekä visuaalisesti että toiminnallisesti. Emme ainoastaan rakenna tiloja, vaan luomme ympäristöjä, jotka kertovat tarinaa huolella suunnitellusta ja toteutetusta arkkitehtuurista.

Palvelut

Hoidamme kaikenlaiset työt vaivattomasti ja laadukkaasti oli kyse sitten pienistä arkisista askareista tai suuremmista projekteista.

Vastaamme tiedusteluihin aina yleensä saman päivän aikana. Meille on ensisijaista tarjota asiakkaillemme vaivatonta ja joustavaa palvelua. Asiakastyytyväisyys on toimintamme keskiössä, ja pyrimme aina ylittämään odotuksesi.

     Ota yhteyttä    

Ota yhteyttä

Wesain Oy

Vakavarainen rakennusurakoitsija Kalajoella, joka rakentaa talopaketeista ja kappaletavarasta omakotitaloja, kerrostaloja, loma-asuntoja ja rivitaloja. Luotettava sopimuskumppani joka pystyy tarjoamaan yksilöllistä palvelua ripeästi ja kustannustehokkaasti



Ota yhteyttä