KIINNOSTAAKO UUSI KOTI?

050 3665033

sami.alakotila@wesain.fi


Uutinen 11.12.2017

Laadukkaat perustalot tekevät kauppansaKun Mika Alavesa lähti perustamaan rakennusalan yritystä seitsemän vuotta sitten, oli miehellä selkeä visio siitä, millainen markkinarako hänellä on täytettävänään. Ajatuksena oli rakentaa laadukkaita, pieniä 2–3 makuuhuoneen omakotitaloja, joissa käytetään tunnettuja merkkituotteita.
Tänä päivänä Alavesan perustama, puurakentamiseen keskittynyt rakennusliike Wesain työllistää 15 henkeä. Asuntoja valmistuu vuosittain noin 60. Tuotannossa ovat niin omakotitalot, rivitalot, luhtitalot, kerrostalot kuin liiketilatkin.
Ensimmäisinä vuosinaan Wesain rakensi taloja vain kotikaupungissaan Kalajoella, mutta resurssien kasvaessa toimintaa on laajennettu myös lähikuntiin Ylivieskaan ja Kokkolaan.
– Olemme päässeet eteenpäin, koska olemme keskittyneet tekemään järkevän hintaisia asuntoja, jotka täyttävät ostajan tarpeet, kaupallinen johtaja Sami Alakotila kertoo.
Vaikka ostaja pääseekin itse olemaan mukana talon suunnittelussa, on asuntokaupoista pyritty tekemään asiakkaalle mahdollisimman helppo prosessi.
– Ostaja istuu meidän kanssamme yhden kerran saman pöydän ääreen katsomaan sisustusvalintoja, ja seuraavaksi saakin tulla katsomaan valmista kotia.