KIINNOSTAAKO UUSI KOTI?

050 366 5033

sami.alakotila@wesain.fi


Asunto Oy Kalajoen Marinan Helmi


 Asunto Oy Kalajoen

Marinan Helmi

Marinan helmi rakennetaan Kalajoen Hiekkasärkkien uudelle Marinan alueelle. Marina on Hiekkasärkkien uusi merellinen olohuone jossa infra ja muu viimeistely on viety aivan uudelle tasolle. Alueen ainutlaatuisen sijainin asiosta Marinan Helmi sijoittuu meren ja lammen välittömään läheisyyteen. Osassa asunnoista on merinäköala ja kaikista asunnoista avautuu näkymä vieressä sijaitsevalle lammelle. Ulko-ovelta on mereen matkaa vain kymmeniä metrejä.

Aktiiviseen asumiseen ja lomailuun

Upeat yhteiset oleskelutilat lisäävät taloyhtiön asukkaiden viihtyisyyttä ja muodostavat yhteisen olohuoneen jossa asukkaat voivat kokoontua. Yhtiön kiinteistönhuolto kattaa kaiken tarvittavan ja asukkaille jää aikaa keskittyä lähialueen aktiviteetteihin. Muun muassa golfkenttä ja kylpylä ovat kävelymatkan päässä asunnolta.

Ekologinen ja laadukas

Kontion painumattomasta hirrestä rakennettavan Marinan Helmen asuntojen sisäilma on raikasta ja ilman kosteus pysyy hirren hengittävän ominaisuuden ansiosta koko ajan optimaalisena. Taloyhtiön lämmitys toteutetaan energiatehokkaalla maalämmöllä ja katolle sijoitettavilla aurinkopaneeleilla tuotetaan sähköä taloyhtiö tarpeeseen sekä osakkaiden vapaassa käytössä olevan täyssähköauton akkujen lataamiseen.

 Tutustu Marinan Helmen huoneistoihin »

Ota yhteyttäSami Alakotila

KAUPALLINEN JOHTAJA
050 366 5033
sami.alakotila@wesain.fi