fi  en  ru

Wesain Oy

Wesain Oy aloitti toimintansa vuonna 2010 Kalajoella. Taustalla on yli vuosikymmenen kokemus talonrakennusalalta ja sen tuoma ammattitaito. Yritys onkin nopeasti vakiinnuttanut asemansa yhtenä luotetuimmista uudisrakentajista paikkakunnallaan.

Wesain Oy tarjoaa niin urakointipalvelua kuin omaa asuntotuotantoakin. Osaavat ammattilaiset ja hyvät yhteistyökumppanit takaavat yrityksen kasvun ja kehityksen.

Ammattitaitoista rakennuspalvelua

Uudisrakentaminen on yrityksemme keskeinen toimintamuoto, ja ammattitaitomme takaa korkeatasoisesti ja laadukkaasti rakennetut kohteet. Urakoijana voimme toteuttaa joko osan rakennushankkeesta tai koko työn alusta loppuun saakka - aina asiakkaan tarpeen mukaan. Rakennamme niin talopaketeista kuin kappaletavarastakin. Toimimme myös arvostettujen talotehtaiden paikallisena rakentajakumppanina ja hyödynnämme sitä kautta kertyvää laajaa tietotaitoa. Omana tuotantona tarjoamme omakotitaloja, kerrostaloja, loma-asuntoja ja rivitaloja.

Saamamme palautteen perusteella Wesain Oy:tä pidetään hyvin luotettavana sopimuskumppanina ja pystymme tarjoamaan yksilöllistä palvelua ripeästi ja kustannustehokkaasti.
Jokainen työmaa merkitsee meille tilaisuutta kehittää toimintaamme ja tehdä asiat entistäkin paremmin. Jokainen asiakas ja jokainen rakennuskohde on myös ainutlaatuinen - siksi taidolla tehty työ on meille kunnia-asia.